Raffito draaideuren

Naast de bekende schuifdeuren zijn onze Raffito kasten ook te monteren met draaideuren. De Raffito draaideuren worden direct bevestigd op het kastinterieur. Met deze oplossing kun je je opbergruimte volledig benutten. Van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Draaideuren op maat

De Raffito draaideuren, ook wel Twistdeuren genoemd, zorgen voor maximale opbergruimte. De tijdloze draaideuren zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren. Deze draaideuren zijn te bestellen in 9 verschillende kleuren. Met de draaideuren creëer je de ideale kast, welke in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte gemaakt kan worden.

Kleuren draaideuren 1

Kleuren draaideuren 2

Kleuren draaideuren 3


Laat je inspireren en combineer verschillende stijlen, materialen en kleuren. Stap voor stap komen keuzes tot leven in de realistische 3D weergave van jouw droomkast.

Stel direct jouw kast samen.

Naast de verschillende kleuren kan ook nog worden gekozen voor bepaalde materialen, zoals bijvoorbeeld aluminium of linnen. Meer weten over onze Raffito draaideuren? Stel gerust je vraag en wij voorzien je zo snel mogelijk van een antwoord. Bekijk ook eens onze paneeldeuren of stijldeuren!

Twistdeuren 1

Twistdeuren 2

Twistdeuren 3